Козмин Моци: "Не знам кой е този отбор"

orig"Не знам кой е този отбор" - това бяха думите на Козмин Моци, след победата над отбора на Г.Г. с 1:0. Нека да припомним, че нападателя на Литекс (София, преместен преди две години от Ловеч) Мауридес, реагира бурно след последния съдийски сигнал на радостта, която Козмин Моци изрази, но действията на Мауридес останаха безнаказани, явно съдията афектиран от последното интервю на футболиста за чувалите с картофи на гарите и тежкото детство.

„Мисля, че като игра надиграхме ЦСКА през цялото време. Можехме да вкараме повече голове. Важни са трите точки, които спечелихме днес. Вече мислим за плейофите в Лига европа. Нормално е треньорът да не бъде доволен, когато не играем както трябва. Днес можехме да спечелихме с повече голове“, сподели Моци за мача.

Относно инцидента румънецът коментира: „Нищо не се случи. Обърках се. Мислех, че се радвам пред нашите фенове, а то се оказа, че те са на ЦСКА или не знам кой е този отбор. Нищо не съм казал на Мауридес. Не знам какво иска той от мен. Не знам какво има той с тези фенове. Той има три мача в този отбор. След мача могат да се случат много неща. Важни са трите точки, които Лудогорец спечели днес.“

comments

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.