Моци разкри, кога смята да сложи край на своята кариера

mociНа 34-годишна възраст централният защитник на Лудогорец Разград - Козмин Моци заяви, че мисли да сложи край на своята кариера, но едва след като сбъдне една своя мечта.

Българският шампион Лудогорец (Разград) има осем шампионски титли в момента и само две липсват, за да получат почетна звезда, която е поставена на емблемата на клуба и означава завоюването на десет шампионски титли. Румънският футболист Козмин Моци заяви, че иска да види тази звезда на фланелката си, след което ще си обуе ботушите.

"Очаквам да сложа звездата на фланелката и след това да се оттеглям. Имаме нужда от още две титли и след това, мисля да сложа край на своята кариера", каза Козмин Моци пред Telekom Sport.


Козмин Моци е в Лудогорец от 2012 г., като през това време той спечели 7 от 8-те титли на отбора. Класирането в EfBet лига показва, че Лудогорец е на чело след 12-тия кръг и на 4 точки пред втория Левски - София. Ако отборът спечели титлата и през сезон 2020/2021, това означава, че Козмин Моци ще прекрати кариерата си на 36 години.

comments

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.