За Връзка
A+ R A-

Фен Клуб Русе

  • Категория: Uncategorised
  • Публикувана на Неделя, 03 Юни 2018 21:06
  • Написана от Green Eagles
  • Посещения: 536

logo FCRuse

Цени и условия за членски внос 2018-2019 на Фен клуб Русе:
 

- Член на Фен Клуб Лудогорец- Русе може да стане всеки, който се радва и е съпричастен с успехите на футболен клуб "Лудогорец Разград", иска да посещава мачовете на отбора, да подкрепя и се радва заедно с останалите членове, да не уронва престижа на фенклуба и ПФК Лудогорец 1945.

- Членската вноска е 20.00 лв и се заплаща на полусезон - за зимния полусезон заплащането става преди първия мач на ЛУДОГОРЕЦ в евротурнирите (обикновено това е началото на месец юли), като на бъдещия член се издава членска карта, с която той има право да посещава домакинските мачове на Лудогорец от вътрешното първенство и Купата на България на стадион Лудогорец Арена. Втората вноска за пролетния полусезон се заплаща преди началото на първенството от втората фаза! Такста за деца до 12 години и пенсионери е 50% от редовната сума.

Абонаментните членски карти се заплащат отделно и осигурят достъп на членовете до Лудогорец Арена и други преференции на клубната база - такстата е 20.00 лв за целия сезон от Първенството на България.

ВАЖНО!!! ЗАКУПУВАЙКИ КЛУБНА КАРТА, ВИЕ СИ ГАРАНТИРАТЕ МЯСТОТО ВКЛЮЧИТЕЛНО ЗА ПЛЕЙОФНАТА ФАЗА БЕЗ ПРОМЯНА НА ЦЕНОВИТЕ УСЛОВИЯ ПРЕЗ ЦЕЛИЯ СЕЗОН.

 

За повече информация и записвания: www.ludogoretsruse.com

comments

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.