Марселиньо футболист №1 на Септември

84 20170709220411Звездата на Лудогорец Марселиньо получи наградата за Футболист №1 на Септември в учредената от Асоциацията на българските футболисти и компанията за футболни анализи и статистика ИНСТАТ нова класация "Футболист на месеца".

Поради натоварения календар на Лудогорец бразилецът нямаше как да получи наградата си по-рано. Сега обаче тя му бе връчена от представител на Асоциацията на българските футболисти.

Марселиньо спечели класацията за септември с индекс на ИНСТАТ 303, изпреварвайки съотборниците си Клаудиу Кешерю (301) и Сисиньо (293).

Индексът на ИНСТАТ се определя на базата на компютърни изчисления на голове, асистенции, точни подавания, единоборства и други обективни показатели в играта на всички футболисти от Първа лига.

Източник: Топ Спорт

GREEN EAGLES:
Добре, че изчисленията са правени от компютър, защото ако бяхме питали журналистите на Диема Екстра, трябваше да чакаме още години... Тези журналисти и коментатори, които 
При спорни положения за столичните отбори не са сигурни при ситуациите, а при Лудогорец са 100% уверени в правотата на своите анализи...


comments

 

Този сайт използва "бисквитки", за да работи оптимално за Вас.